Weidegang en meer

Opfok Noordijk is de enige Opfok stal in Nederland die meerderen gemengde groepen heeft lopen. En niet werk met loopstallen/ oppot stallen.

Zoekt u een mooi gezond opgroei plekje ? Waar uw veulen met deskundige verzorging en veel individuele aandacht kan opgroeien ?

Op natuurlijke wijze sociaal blijft met veel bewegings vrijheid en gemengde leeftijds kuddes en geen loopstallen ?

Dan bent u bij ons op het goede adres.

Wij hebben stal en weide opfok . Opfok is bij ons professioneel. Dat houdt in gediplomeerde personeels leden. Die zorgen voor de gezondheid en de gelijkmatige verantwoorde groei van de veulens. Alle veulens enters twenters en ouderen paarden , worden zoveel mogelijk op een natuurlijke wijze gehouden / opgevoed. Voor de paarden is dit een zeer goede opvoeding . En als eigenaar zijnde heeft u er veel baat bij.

Wij zorgen er samen voor , dat de stimulatie van de ontwikkelingen van de botten , spieren en pezen geheel op natuurlijke wijze groeien en sterk worden.

Hoe doen wij dit ?

Door goede en voldoende voeding te voeren waar alle mineralen en vitamines in zitten die het paard nodig heeft in deze belangerijke groei periode.

EN ! Beweging. Veel beweging.

Alle paarden komen dan ook zoveel mogelijk buiten en wij bieden zelfs de gelegenheid voor uw paard , om het gehele jaar lekker buiten te blijven staan. In kudde verband.

De weidens varieren van 5 hectare naar 10 hectare.

Zomer weide/ winter weide !

Meer weten ? Neem contact met ons op voor al uw vragen en of mogelijkheden.